Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Alpha testy] def2live [SFML][C++]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Taka gra która właściwie nie ma, żadnego sensu...

Kto wie, może to jakoś rozwinę. Jak na razie nie robi się tu nic <facepalm>

DL:

https://dl.dropbox.com/u/32449251/def2live.zip

Skan:

https://www.virustotal.com/file/327e9e79734a0916ba5445a1198566ef5daff858a57d40d3e96602828d267161/analysis/1354562420/

Grafiki zrobione przeze mnie nie zezwalam na ich użytek.

/ GA-970A-UD3 / FX-6300 / Sapphire Xtreme 5830 / OCZ ZS 550W / Brutus M23 /

| MPC Coders Team | MPC Gold Member | C#, C++, PHP, (N)ASM, AutoIT, Python, Java |

Opublikowano

Wrzucam, bo wrzucam... może ktoś się chce pośmiać :3

| MPC Coders Team | MPC Gold Member | C#, C++, PHP, (N)ASM, AutoIT, Python, Java |

Opublikowano

to nie są gluty tylko zombiaki :E

Jak na razie nie, ale ten bunkier to ma być "działo zniszczenia" :s

Opublikowano

Hmm... jakby było jakieś działo albo coś... bo tak na razie patrzę, jak stado zombiaków (czy nie wiem czego ;]) leci w moją stronę...

Jak tego nie rozwiniesz to nie będzie z tego nic, takie jest moje zdanie.

Pomagam w projektach dotyczących programowania (C++/C/Java/C#/inne). Jak masz jakiś problem, napisz do mnie, wspólnie poszukamy rozwiązania ;).

Opublikowano

Zaczyna wlasnie z allegro i taką animację zrobił bym w 30 minut. a dorobienie do tego strzelania i zadwania obrażej to 1-2 h, więc mógłbyś się bardziej postarać. Ale ok - fajnie sie zapowiada.

//gif w sygnie

Opublikowano

Dokładnie... A strzelanie robię :) Spokojnie różnica pomiędzy tą wersją a 0.2 będzie kolosalna :>

Opublikowano

Dokładnie... A strzelanie robię :) Spokojnie różnica pomiędzy tą wersją a 0.2 będzie kolosalna :>

No ja myślę :P

Na pewno aktualnie wielkim + gry ( przynajmniej wg. mnie ) jest własna grafika - chujowa, ale ładna.

Jeżeli można by podsunąć jakieś propozycje to moją byłaby możliwość ulepszania tego działa ( o ile już o tym nie pomyślałeś ).

Kocham mame

Opublikowano

Właśnie to jest główna koncepcja :)

Opublikowano

No właśnie się nie strzela... bo się nie da...

Pomagam w projektach dotyczących programowania (C++/C/Java/C#/inne). Jak masz jakiś problem, napisz do mnie, wspólnie poszukamy rozwiązania ;).

Opublikowano

Lol to niech autor dorobi animacje czy cos... a tak gierka fajna zeby troszke przyblizył do gry flash Walka ludzi pierwotnych :D ale bez tworzenia kolesi tylko rozbudowa wierzy i nowych działek.

Opublikowano

No właśnie się nie strzela... bo się nie da...

Jeżeli dobrze zrozumiałem przekaz autora, to wstawił to co już napisał, aby sprawdzić czy w ogóle będzie zainteresowanie taką grą.

Kocham mame

Opublikowano

Można by tak powiedzieć :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...